Συχνές Ερωτήσεις

-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η μικρότερη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου είναι 24 ώρες. Εάν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για μία ημέρα ή περισσότερο, το έμπειρο προσωπικό  μας θα σας ενημερώσει για το κόστος και τους τρόπους αποπληρωμής. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμμή υποστήριξης.

-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Diamondmykonostransfers?

Για την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων ενημέρωσή μας ώστε την στιγμή της παράδοσης το κάθισμα να βρίσκεται  ήδη στο όχημα προς εγκατάσταση από τον πελάτη. Εξίσου απαραίτητη είναι η πληροφόρηση των υπευθύνων για την ηλικία των παιδιών. Η ενοικίαση του παιδικού καθίσματος στοιχίζει 5 ευρώ / ανά ημέρα με μέγιστη τιμή 50 ευρώ.

-ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ?

Ναι, δύναστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από εκείνα που βρίσκονται στους χώρους στάθμευσης της Diamondmykonostransfers. Αλλά, σαφώς , σας συνιστούμε, να κάνετε κράτηση για το συγκεκριμένο όχημα που θέλετε. Τότε μόνο μπορούμε να εγγυηθούμε την ενοικίαση. Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

-ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ?

Η εταιρία μας παρέχει μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτου διάρκειας μεγαλύτερης του ενός μήνα, παρέχουμε στους πελάτες μας ιδιαίτερες προσφορές.

-ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η Diamondmykonostransfers ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ?

 Τις πιο συμφέρουσες προτάσεις και εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο menu «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ». Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες απευθυνθείτε στη τηλεφωνική μας γραμμή.

-ΠΟΣΑ ΚΑΥΣΙΜΑ  (ΒΕΝΖΙΝΗ / ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Στους πελάτες μας παρέχουμε αυτοκίνητα με γεμάτο το ντεπόζιτο. Κατά την επιστροφή, το ντεπόζιτο θα πρέπει να είναι εξίσου γεμάτο. Στο νοικιασμένο αυτοκίνητο θα βρείτε: φαρμακείο, πυροσβεστήρα. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στο συμβόλαιο ενοικίασης του αυτοκινήτου. Η επιστροφή γίνεται βάσει του συμβολαίου. Αντίστοιχες, πληροφορίες θα βρείτε στο τμήμα της ιστοσελίδας «Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου».

-ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ?

Σε περίπτωση ατυχήματος, ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την εταιρεία μας, όπως και την τροχαία, αλλά και να δώσει την αναφορά της τροχαίας μετά την επιστροφή του οχήματος στο χώρο μας. Η χρέωση για την αποπληρωμή της ζημίας θα γίνει σύμφωνα με το ασφαλιστικό συμβόλαιο.

-ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ

Ευθύνη για την παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και για τα πρόστιμα φέρει ο ενοικιαστής.

-ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Τα αυτοκίνητα της Diamondmykonostransfers εξυπηρετούνται από την οδική υπηρεσία βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο. Σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, αντικαθιστούμε το αυτοκίνητο. Συμπληρωματικές πληροφορίες και αριθμούς γραμμής επικοινωνίας μπορεί να βρει κανείς στο τμήμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?

Με το όχημα που έχει νοικιαστεί από την εταιρεία μας μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο εντός των ελληνικών συνόρων.

-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΝΟΣ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου η ηλικία του οδηγού δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 23 ετών, με εμπειρία οδήγησης ενός έτους. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο πολυτελούς κατηγορίας, η ηλικία οδηγού πρέπει να είναι άνω των 25 ετών.

-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

Όταν κάνετε την κράτηση σας, απαιτείται ο καθορισμός της ώρας παραλαβής και επιστροφής του αυτοκινήτου. Ωστόσο, νοικιάζοντας το αυτοκίνητο για μερικές ώρες, η χρέωση θα είναι ίδια με ενός 24ωρου.

-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ?

Ναι, την αποπληρωμή για το νοικιασμένο όχημα μπορείτε να την κάνετε εκ των προτέρων.

-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΗΣΙΩΝ

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μεταξύ νησιών. Προηγουμένως, απαιτείται η διευκρίνιση όλων των αποριών και η απόκτηση της ειδικής ασφάλισης.

-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ?

Μετά την λήξη της ημερομηνίας ενοικίασης, έχετε την δυνατότητα να παραδώσετε το όχημα στο κέντρο ενοικίασης. Για την ώρα και την παράδοση του νοικιασμένου αυτοκινήτου, απαιτείται εκ των προτέρων να συνομιλήσετε με το προσωπικό της ReaRentaCar.GR. Η επιστροφή του αυτοκινήτου σε σημείο εκτός κέντρου μας γίνεται με επιπλέον χρέωση και κατόπιν συνεννόησης.

-ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?

Θα πρέπει να φέρετε την άδεια οδήγησής σας, όταν έρθετε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας. Η άδεια οδήγησης σας θα πρέπει να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος. Θα χρειαστείτε επίσης μια πιστωτική κάρτα – από την οποία θα δεσμευτεί η εγγύηση για την ενοικίαση σας ακόμα κι αν επιλέξετε να πληρώσετε μετρητά στο τέλος. Θα απαιτηθούν επίσης η ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ;

Φυσικά – μπορείτε να επεκτείνετε την περίοδο της κράτησης σας οποιαδήποτε στιγμή πριν την ενοικίαση. Ωστόσο, αυτό θα επηρεάσει το κόστος της ενοικίασης.
Για την επέκταση της περιόδου ενοικίασης αφού παραλάβετε το αυτοκίνητό σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας.