Τρόποι πληρωμής

Για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πάντα πιστωτική ή χρεωστική Debit κάρτα, ως εγγύηση, ακόμα και εάν ο ενοικιαστής εξοφλήσει την ενοικίαση με μετρητά.

Ο ενοικιαστής θα πρέπει να επιδείξει προσωπική πιστωτική ή χρεωστική Debit κάρτα για την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι εξής :

Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, V-Pay, MasterCard και Maestro

Δέσμευση ποσού σε Πιστωτική κάρτα/Debit Card κατά την έναρξη της ενοικίασης. Το εκτιμώμενο ποσό της ενοικίασης και επιπλέον το ποσό της εγγύησης θα πρέπει να εγκριθούν από την Πιστωτική/Debit χρεωστική σας κάρτα κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Το ποσό δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για άμεση χρήση στην κάρτα σας και η αποδέσμευση του μπορεί να διαρκέσει έως και 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την τράπεζα σας.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τραπεζικά τέλη ή τραπεζικά έξοδα που σχετίζονται με αυτήν την διαδικασία.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις μεθόδους πληρωμής για την ενοικίαση ενός οχήματος από την Diamondmykonostransfers για την εξυπηρέτησή σας.

Τραπεζική Κατάθεση / Μεταφορά στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Diamondmykonostransfers

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού Πειραιώς:

IBAN: GR11 0171 7300 0067 3015 1222 404

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Η κράτηση θα επιβεβαιωθεί μόνο όταν λάβουμε την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Η κράτηση θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ αυτόματα, αν η προκαταβολή δεν επιβεβαιωθεί 48 ώρες πριν από το χρόνο παράδοσης του οχήματος.

Πληρωμή στα γραφεία της Diamondmykonostransfers :

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή στα γραφεία μας και να κάνετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας μετρητά ή πιστωτική κάρτα.